Blog

Ontdek hoe ook jij je interieur tot leven kan brengen met kleur

Rust en comfort in je interieur met groen

Toen wij een aantal jaren geleden ons prachtige jaren ‘30 huis in Heiloo kochten vielen wij als een blok voor de aangebouwde serre op het zuiden. Maar je voelt hem al aankomen, dat betekent dus ook de hele dag zon. Aangezien de serre wit was toen wij het huis kochten, was het niet alleen heel erg snel warm maar ook letterlijk oogverblindend door de witte muren. Je kon er alleen prettig zitten met een zonnebril op.

Onze eerste klus was dus het schilderen van de serre. Wij hebben gekozen voor verf in een combinatie van twee kleuren groen, de prachtige diepgroene kleur (Flexa H0.35.29) en de lichtgroene kleur (H9.09.69).
Het resultaat van al dat schilderwerk is waanzinnig mooi geworden, of het nu zonnig is of een bewolkte dag, de kleuren groen kleuren onder alle omstandigheden prachtig mee. En door het groen in de serre hebben we meteen een natuurlijke verbinding gecreëerd tussen de woonkamer en de tuin.

Groen combineren met andere kleuren en materialen

Ik heb in de serre gekozen voor rust en eenvoud. Je ziet hoe prachtig andere groenen, zoals de bank en de planten matchen met de muren. Maar ook warme natuurlijke materialen zoals hout, jute, sisal en linnen doen het geweldig met groen. En de zwarte en witte accessoires maken het helemaal compleet.

Je begrijpt dat de serre onze favoriete plek in huis is na een drukke dag. Heerlijk relaxen en ontspannen.

Ontdek de kleuren voor jouw huis

Als je merkt wat voor effect kleuren op je leven hebben, zul je ontdekken bij welke kleuren je je prettig voelt en deze steeds meer gaan toepassen in je leefomgeving. Met als resultaat een interieur dat past bij jouw persoonlijkheid en waar jij je helemaal thuis in voelt. En hierbij wil ik jou heel graag helpen.

Waarom ik dit met je wil delen

Omdat ik deze kennis met je wil delen blog ik regelmatig over kleur. Niet alleen over welke kleuren we in ons interieur kunnen toepassen en combineren, maar ook hoe we kleur kunnen inzetten om een blijer en gelukkiger mens te worden.

Wil jij ook meer kleur in je interieur? Of wil je meer weten over de invloed van kleur? Laat dan een reactie achter.

5 gedachten over “Ontdek hoe ook jij je interieur tot leven kan brengen met kleur”

  1. Hoi, dank voor je reactie! Ja heerlijk hé al dat groen, niet alleen heel erg mooi, maar je wordt er ook nog kalm en ontspannen van, zo creëer je je eigen retreat. Zo belangrijk in deze hectische tiijd.

  2. Dank je voor dit stuk over interieur en kleur. Ik denk inderdaad dat kleur bepaalde invloed kan hebben om het interieur en hoe het aanvoelt. Erg aardig van je dat je door het opzetten van dit blog graag je kennis met ons deelt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *