Erkend Flexa Kleurstylist

Ik werk al een aantal jaren met heel veel plezier als Flexa Kleurstylist en ik ben dol op de prachtige kleurconcepten van Flexa. Deze inspireren mij altijd enorm en ik merk dat mijn klanten dit net zo vinden. Ik geef o.a. kleuradviezen in de bouwmarkt, de VT Wonen Beurs en natuurlijk Flexa kleuradvies aan huis.

Graag laat ik je alles zien van de verschillende kleurconcepten en de prachtige verf zoals Pure en Creations. Heel fijn is dat je op grote A4 stalen een hele goede indruk krijgt van de kleuren.

Wild Wonder kleur van 2023

In 2023 staan -hoe kan het ook anders- de natuurtinten centraal. Wild Wonder is door Flexa tot de kleur van het jaar uitgeroepen. Deze kleur geel is een hele natuurlijke tint die op de magie van de natuur is geïnspireerd. Zelf ben ik dol op geeltinten die hebben voor mij zo’n heerlijk warme, zonnige en positieve uitstraling.

Foto: Flexa 2023

Leuk weetje: Door dat blije gevoel bij het zien van de kleur geel wordt het stofje serotonine aangemaakt, het hormoon wat je blij maakt. Als dat geen fantastische positieve start van het nieuwe jaar is.

De perfecte kleur voor jou

Ik weet na ruim 17 jaar kleuradviezen geven hoe moeilijk het voor je kan zijn om de juiste kleuren te bepalen voor je interieur. Die struggle blijft je bespaard als ik je kan helpen de kleuren te vinden die jouw persoonlijke smaak en stijl helemaal verwezenlijken.

Bovendien is het proces dat we samen doormaken heel leuk en steek je er ook nog eens veel van op!

Foto: Flexa 2023

Maak een afspraak