Stylingadvies voor je interieur

Leg een goede basis met kleur

Een goed kleurenplan is de perfecte basis voor je interieur. Na het kleuradvies bij jou thuis weet je nu precies welke kleuren waar moeten komen op de muren. Dit kleurenplan is ook nog eens super handig voor als je op het punt staat meubels, gordijnen, behang, een vloer of bijvoorbeeld accessoires aan te schaffen. Daarom kun als vervolg op het kleuradvies voor je interieur ook een stylingadvies voor je interieur krijgen.

Omdat het voor veel mensen ontzettend lastig is om hun keuzes te maken en te trechteren uit die overload van aanbod op het gebied van interieur en wonen, help ik jou om samen deze keuzes te maken. Nu hoef je niet meer te twijfelen of het eigenlijk wel past bij de rest van je interieur. Maar ik help je ook om anders naar je ruimte te kijken en je te helpen een optimale indeling te creëren. Want je wil natuurlijk graag dat alles een harmonieus en stijlvol geheel wordt.

Wat krijg je hier allemaal voor?

Een uitgewerkt digitaal kleur- en stylingplan op basis van jouw kleurenconcept met:

  • een indelingsadvies
  • een materialenadvies
  • een stylingadvies
  • en ……. natuurlijk allemaal leuke styling tips voor je interieur!

Wat levert het jou op?

  • Ten eerste geld. Je bespaart jezelf allerhande miskopen! En een goed kleur- en stylingplan kan jaren mee, is niet trendgevoelig, maar origineel en persoonlijk.
  • Ten tweede tijd. Je hoeft zelf niet meer eindeloos te shoppen of te surfen op het internet en plaatjes te verzamelen op Pinterest over welke kleur en stijl het nu moet worden.
  • Je hoeft zelf niet meer alles uit te denken, want we gaan samen sparren over wat jij wilt aan de hand van jouw kleur- en interieurconcept.
  • Je kennis over kleur en interieur neemt toe, dus ook je zelfvertrouwen over je keuzes, want je weet nu wat je wilt voor je interieur.
  • Je hebt nu een sterke basis voor je interieur waar je jaren mee vooruit kan.
  • Je hebt een interieur dat echt bij jou persoonlijkheid past, dat maakt je blij en gelukkig! Want het is toch heerlijk huis dat je huis jouw persoonlijkheid weerspiegelt….

Wat krijg je en wat kost het?

Als jij klaar bent voor je volgende stap in je interieur, maken we een afspraak en kom ik bij jou thuis om je verder te helpen.

Als je het Stylingadvies voor je interieur pakket kiest als vervolg op het Kleuradvies bij jou thuis, dan kost het slechts € 225,-. Je krijgt hiervoor 3 adviesgesprekken van 1 uur, waarbij je zelf kan bepalen wanneer je deze uren wilt besteden. Dit binnen een termijn van 6 maanden en binnen een straal van 25 km, anders worden er reiskosten berekend € 0,30 per km.

Uiteraard is het ook mogelijk om een Stylingadvies voor je interieur aan huis te krijgen zonder dat je eerst een kleuradvies hebt gedaan, dan kost 1 uur € 100,-. Elk extra uur kost dan slechts € 85,-

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Je betaalt geen reiskosten binnen een straal van 25 km, daarbuiten wordt € 0,30 per km gerekend.

Maak een afspraak