Over mij

Agnes Zaal, erkend Flexa-kleuradviseur
Agnes Haullussy-Zaal

Zo lang ik mij kan herinneren ben ik al gefascineerd geweest door kleur en interieur. Als klein meisje was ik al bezig met het inrichten, veranderen en verfraaien van mijn kamertje. Toen school er al een kleine stylist in mij. 

Na vele andere wegen te hebben bewandeld ben ik uiteindelijk in 2002 afgestudeerd als conceptstylist bij Academie Artemis in Amsterdam (academie voor styling en vormgeving).

Als conceptstylist kwam ik in 2004 door een opdracht voor een praktijkruimte van een arts in aanraking met kleur. Ik ben mij toen verder gaan verdiepen in het geweldige fenomeen kleur en dat is eigenlijk nooit meer opgehouden. Mijn liefde voor kleur was geboren.

Na het volgen van vele cursussen en opleidingen op het gebied van kleur (opleiding tot Kleuradviseur, cursussen en trainingen bij Sigma en Sikkens, opleiding Kleurenpsychologie & Coaching, Feng Shui consultant en kleurtoepassing in de omgevingspsychologie) heb ik mijzelf uiteindelijk ontwikkeld tot een kleurexpert met een brede visie op kleur.

Bloggen over kleur

Omdat ik graag mijn kleurenkennis met de wereld wil delen blog ik over kleur. Ik blog over allerlei onderwerpen rond kleur. Over kleur in het interieur, de theorie van de kleurenleer, de kleurenpsychologie, en over kleur en onze zintuigen. Kortom eindeloos veel onderwerpen. Over kleur is zoveel te vertellen.

De binnenwereld met de buitenwereld verbinden

Mijn inspiratie en uitgangspunten zijn mijn liefde voor kleur en de natuur, kleurenpsychologie en de inrichtingskunst van de Feng Shui. Ik ontwikkel vanuit deze allesomvattende visie unieke kleurconcepten, waarbij het welzijn en geluk van de gebruiker altijd centraal staan.

Ik heb vele kleuradviezen aan klanten gegeven, voor grote bedrijfspanden zoals voor Univé en VSM Geneesmiddelen, maar ook voor scholen, praktijkruimtes en heel veel particuliere interieurs.

Op dit moment werk ik als freelance kleurstylist en ik ben al jaren erkend Flexa Kleurstylist. Ik geef regelmatig kleuradviezen bij o.a. de VT Wonenbeurs, bouwmarkten en natuurlijk bij mensen thuis. Ook geef ik workshops over kleur.

Wil je meer informatie, neem dan gerust contact met mij op.