Over mij

Agnes Zaal, erkend Flexa-kleuradviseur
Agnes Haullussy-Zaal

Zo lang ik mij kan herinneren ben ik al gefascineerd geweest door kleur en interieur. Als kind was ik al bezig met ontwerpen en inrichten. Er school altijd al een stylist in mij. Maar voor het zover was heb ik heel veel andere wegen bewandeld op mijn carrièrepad.

In 2002 ben ik afgestudeerd als conceptstylist bij Academie Artemis -academie voor styling en vormgeving – in Amsterdam.

Als kersverse stylist kreeg ik meteen een hele leuke opdracht om een praktijkruimte voor een arts te ontwerpen en kleur moest daarbij centraal staan. Ik ben mij toen verder gaan verdiepen in het geweldige fenomeen kleur en dat is eigenlijk nooit meer opgehouden. Mijn liefde voor kleur was geboren.

Kleurontwikkeling

Ik heb in al die jaren heel veel cursussen en opleidingen gevolgd op het gebied van kleur: een beroepsopleiding tot kleuradviseur, diverse cursussen en trainingen over de theoretische kennis van kleur en verf bij Sigma en Sikkens, een opleiding tot interieurontwerper en Feng Shui consultant. En heb in de afgelopen jaren met heel veel plezier workshops over kleur gegeven. Dat maakt me een echte specialist in kleur in het interieur.

Kleurenpsychologie & coaching

Ondertussen mag ik mezelf Colour Comfort Kleurencoach noemen na het afronden van de opleidingen Kleurenpsychologie & Coaching (Colour Comfort) en als Colournostics practitioner. Momenteel geef ik met heel veel plezier inspiratiesessies kleurenpsychologie. Uiteindelijk heb ik mijzelf ontwikkeld tot een allround kleurexpert met hele een brede visie op kleur.

Kleurrijke blogger

Ik deel met alle liefde mijn kleurenkennis met de wereld en daarom blog ik over allerlei onderwerpen rondom kleur. En ik ben blogger op het blogplatform Blogzinnig. Ik blog over van alles wat met kleur te maken heeft, van kleur in het interieur tot kleurenpsychologie. Over kleur is dan ook eindeloos veel te vertellen.

Kleuradvies

Op dit moment werk ik als freelance kleurstylist en ik ben al vele jaren erkend Flexa Kleurstylist. Ik heb vele honderden kleuradviezen aan particuliere klanten gegeven maar ook voor grote bedrijfspanden -zoals voor Univé en VSM Geneesmiddelen- en voor scholen, kantoor- en praktijkruimtes.

Wil je meer informatie over een kleuradvies of een inspiratiesessie kleurenpsychologie, neem dan gerust contact met mij op.