Kleur in eigen huis en serre in Heiloo

Rust en comfort in je interieur met groen
Toen wij een aantal jaren geleden ons prachtige jaren ‘30 huis in Heiloo kochten vielen wij als een blok voor de aangebouwde serre op het zuiden. Maar je voelt hem al aankomen, dat betekent dus ook de hele dag zon.

F9EDEDDE-3DC3-44CA-A1C6-79E3B4EB7C43
Serre zoals het was

Aangezien de serre wit was toen wij het huis kochten, was het niet alleen heel erg snel warm maar ook letterlijk oogverblindend door de witte muren. Je kon er alleen prettig zitten met een zonnebril op. Onze eerste klus was dus het schilderen van de serre. Wij hebben gekozen voor twee kleuren groen, de prachtige diepgroene kleur (Flexa H0.35.29) en de lichtgroene kleur (H9.09.69). En het resultaat is waanzinnig mooi, of het nu zonnig is of een bewolkte dag, de kleuren groen kleuren onder alle omstandigheden prachtig mee. En door het groen in de serre hebben we meteen een natuurlijk verbinding met de tuin gecreeerd.

Deze diashow vereist JavaScript.

Groen combineren met andere kleuren en materialen
Ik heb in de serre gekozen voor rust en eenvoud. Je ziet hoe prachtig andere groenen, zoals de bank en de planten matchen met de muren. Maar ook warme natuurlijke materialen zoals hout, jute, sisal en linnen doen het geweldig met groen. En de zwarte en witte accessoires maken het helemaal compleet.

Je begrijpt dat de serre onze favoriete plek in huis is na een drukke dag. Heerlijk relaxen en ontspannen.

De leuke sierbordjes met vogels zijn van lovemyrte.com

We waren zo geïnspireerd geraakt door al die kleuren dat we meteen de rest van het huis van kleur wilden voorzien.

Deze diashow vereist JavaScript.

Voor de hal hebben we gekozen voor de warme kleur Heartwood samen met de diepgroene kleur die we ook in de serre hebben gebruikt. De kleuren zijn prachtig complementair en het geheel ademt een warme en welkome sfeer uit.

Omdat de keuken een plek is waar de eetlust moet worden gestimuleerd hebben we daar voor een prachtige warme mosterdgeel gekozen. De keuken oogt nu veel vrolijker en gezelliger.