Workshop Ontdek de verborgen kracht van kleur

Ooit een goede nachtrust gehad in een roodgeverfde kamer of likkebaardend begonnen aan een blauwe biefstuk? Waarschijnlijk niet. Niet zo verwonderlijk als je bedenkt dat onderzoek heeft uitgewezen dat onze zin of weerzin mede door kleur wordt ingegeven.

Kleur heeft een enorme invloed ons. Al ben je je daar niet altijd van bewust. Het is zelfs zo dat we onze omgeving voor het grootste gedeelte onbewust waarnemen.

In de inspirerende, interactieve en leerzame workshop ‘Ontdek de verborgen kracht van kleur’ leer je alles over kleur en hoe het ons beïnvloedt in ons dagelijks leven.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de workshop gebruiken we kleuren en beelden om een sfeer te creëren die je zintuigen verrast en prikkelt. Je emoties worden gestimuleerd, je creativiteit komt tot leven en je leert wat kleur is en wat het voor je kan doen.

  • Wil je meer weten over de achtergronden en betekenissen van kleur?
  • Wil je nieuwe inzichten en ervaringen opdoen zodat je kleur beter kan toepassen in je dagelijks leven, mode en interieur?
  • Wil je een creatief en gezellig uitje?

Kom dan naar de belevingsworkshop ‘Ontdek de verborgen kracht van kleur’ en leer alles over kleur en hoe het ons beïnvloedt in het dagelijks leven.

Wat mij vooral is bijgebleven is hoe diep kleur verankerd zit in de mensheid. De workshop heeft mij eraan herinnerd dat kleur niet alleen maar een mooi plaatje oplevert, maar ook gevoel. Het kan behoeftes opwekken, maar het kan ons ook aansporen tot activiteit. – Regina, interieurontwerper

 

Locatie Datum en tijd
Schrijf je direct in
Schrijf je direct in