Workshop Ontdek de perfecte kleuren voor je interieur

Ben jij op zoek naar de perfecte kleuren voor je interieur? Maar vind jij het ook zo lastig om de juiste kleuren te kiezen. Kom dan naar de workshop ‘Ontdek de perfecte kleuren voor je interieur!’

In deze interactieve workshop leer je op een hele praktische manier in een aantal basisstappen kleuren voor je interieur te ontdekken en toe te passen.

De workshop heeft mij een goed beeld gegeven hoe ik mijn woonruimte lichter kan maken. En dat ik niet bang hoef te zijn om meer kleur te gebruiken! – Joke, afdelingshoofd juridische zaken

Wat kun je verwachten?

deelnemers aan het werk bij de workshop kleur

In deze 3 uur durende workshop wordt je aan de hand van een kleurrijke presentatie meegenomen op een reis door de wereld van kleur.

Je doet kennis en inspiratie op en krijgt vele voorbeelden en tips over het toepassen van kleur. Je leert over kleur en de invloed van licht en het maken van de juiste kleurencombinaties. En het belangrijkste je leert hoe je met deze kennis kleur in je interieur kunt toepassen.

Verrassend dat kleur een groot deel van je leven bepaalt, zonder dat je je daarvan bewust bent. – Sandra, voetbalcoach

Ontdek welke kleuren bij jou passen

Met kleur bezig zijn is ontzettend leuk, het helpt je ook om meer inzicht te krijgen in je persoonlijke kleurgevoel en is een boost voor je creativiteit. Door te experimenteren met kleur ontdek je je eigen unieke smaak en stijl! Want kleur is ook heel erg persoonlijk. Met deze kennis ben je beter in staat je huis in te richten op een manier die weerspiegelt wie jij bent en waar je je thuis in voelt. Want de juiste kleuren geven je energie en brengen je interieur tot leven!

Door het werken met de kleurkaarten bij mijn persoonlijke moodboard zie ik nu heel duidelijk welke kleuren bij mijn interieur passen. Iets wat ik nooit begrepen zou hebben zonder deze workshop. Heel efficiënt! – Judith, yogadocent

Wat kan je aan het eind van de workshop?

Je gaat je eigen persoonlijke kleurenplan maken. Neem foto’s, plattegronden, kleurstalen ed. mee (hoeft niet mag wel). Deze gaan we namelijk gebruiken voor je persoonlijke kleurenplan. Je hebt dus na de workshop een concreet beeld van je eigen stijl en kleurvoorkeur. Doordat je weet welke kleuren bij je passen heb je meer zelfvertrouwen en kun je direct de juiste verf te kopen! Makkelijker kan niet.

Door het werken met de kleurencirkel kan ik nu zelf harmonieuze kleurencombinaties maken, kleuren die echt heel goed bij elkaar passen. – Els, HR-medewerker

Door de corona crisis worden er voorlopig geen workshops gegeven.

Datum, tijd en prijs

De workshop is op een zaterdag van 13.00-16.00 uur en kost € 49,- p.p..
De deelnameprijs is incl. alle lesmaterialen, een naslagwerk, koffie, thee, water en iets lekkers.
Er is plaats voor maximaal 8 personen.

Komt deze datum je niet uit? Laat dan even een bericht achter, dan stuur ik je een mail zodra er een nieuwe datum bekend is.

Koop je direct na de workshop je verf dan krijg je 5% korting!

Locatie Datum en tijd
Verf.nl in Akersloot zat. 25-01-2020, 13.00 – 16.00 uur Schrijf je direct in